Zwilling Four Star nůž na zeleninu, 7 cm

Výprodej
16467 zwilling four star nuz na zeleninu 7 cm

Ikonický nůž na zeleninu s délkou čepele 7 cm od prestižní německé společnosti Zwilling J. A. Henckels modelové řady Four Star. 

1 244 Kč
Skladem (2 ks)
  • Mrazem kalená ocel.
  • Jemné ostří.
  • Ergonomická rukojeť.

 

Jedinečný design nože, který je v nezměněné podobě na trhu již déle než 40 let.

Kód Kód: 31070-061
Jméno značky: Zwilling
Kategorie: Kuchyňské nože a pomůcky

 

zwilling-logo1 

 

Německé město Solingen je už bezmála třista let synonymem prémiového nožířství, v němž se vyjímá jméno Zwilling J.A.Henckels.

V roce 1731 zde nechal Peter Henckels zapsat dnes již světoznámý ZWILLING (německy "dvojčata") jako ochrannou známku do rejstříku nožířů. O 40 let později se narodil Johann Abraham Henckels, který dal firmě dodnes platné jméno. Začátek mimořádného úspěšného příběhu, jehož kapitola se psala – a stále se píše – po celém světě.

 

Vášeň pro dokonalost a detail

Logo společnosti - bílý symbol na červeném pozadí - je po celém světě známou značkou prvotřídní kvality a dobrého vkusu. Všechny produkty značky ZWILLING respektují potřeby uživatelů a usnadňují jim život již více než 290 let!  ZWILLING je nejstarší evropskou registrovanou ochrannou známkou. Již od roku 1731 jsou jeho dominantním artiklem nože.

 

Know-how společnosti:

  • K výrobě je používaná ocel vlastní receptury, která optimálně splňuje požadavky na tvrdost i pružnost čepele, trvalost ostří a vysokou odolnost vůči korozi.
  • Ocel je kalena patentovanou technologií FRIODUR (tvrzení oceli mrazem) pro posílení tvrdosti a antikorozních vlastností.
  • Design rukojeti a záštity stvořen pro zajištění komfortu a pohodlí.
  • Čepele jsou ručně dobrušovány a hlazeny pro dosažení dokonale hladkého povrchu.

 

Ergonomické střenky jsou vyráběny z odolných syntetických materiálů a jejich tvar zaručuje pohodlné a hlavně bezpečné krájení.

Když si k tomu uvědomíme použití speciální technologie kování z jednoho kusu oceli Sigmaforge, dostaneme nože, které zůstanou dlouho ostré, netupí se, nelámou a výborně odolávají korozi.

 Zwillingimagephoto