Makronka je sladká francouzská pusinka vyrobená z bílků, cukru, mandlové moučky a pro ni charakteristického barviva. Obvykle se plní krémem z mascarpone, ganáží nebo marmeládou. ...
K počtení
Ze kterých částí se skládá tělo kuchyňského nože? Podívejme se na tuto popisku klasického kuchařského nože, jehož části jsou ve většině případů shodné i s jinými noži určenými do k...
Vyzkoušejte tento recept na pečené kuře či krůtu. K porcování se vám bude na každý pád hodit kvalitní nůž, vidlička a nůžky. Bude potřeba: 1 kuře (nebo 2 - 4 krůtí stehna) 10...
Pokud patříte mezi milovníky lososa, určitě vyzkoušejte lososový tatarák. Tato lahůdka je vhodná pro pohoštění přátel, k posezení na terase při grilování nebo jen tak k večeři. ...
Schopný kuchař se u kuchyňské linky netrápí s nepraktickými „pomocníky.“ Aby mohl pracovat rychle, přesně a elegantně, vybírá si kvalitní nože, na které se může spolehnout. ...